Felfogatások

Rendezés:
Laponként:
1db carbon toldat
4 990 Ft
Roll Bar Mount segítségével a bukócsőre rögzítheted a kamerát, 1,4 - 2,5" átmérő között használható. A csuklós állványt toldalékként használva, biztosan megtalálod a megfelelő beállítást. Minden GoPro készülékkel használható.
9 990 Ft
Mellkas Pánt segítségével kamerádat a mellkasodra erősítheted így mindkét kezed szabadon használható
9 990 Ft
Jellemzők:
  • Jó minőségű
  • Környezetbarát műanyag
  • 3D Nyomtatott termék
  • Hordozható és tartós
  • Ezzel az adapterrel csatlakoztathatja a Gopro Hero 3/3+/4-et az OSMO Mobile Note-hoz: a gopro és az osmo mobile nem tartozék.
6 990 Ft
Kisméretű vákuum talp segítségével tökéletesen rögzítheted kamerádat,minden egyenes és sík felülethez (pl.: autószélvédő, karosszéria,motortank,sárvédő...stb.) Csuklós fejének köszönhetően minden irányban állítható. Tripod talp segítségével fotós állványhoz is rögzítheted GoPro-dat. Minden megjelent GoPro készülékhez passzol.
5 990 Ft
GoPro HERO3 Alumínium Keret, színesre eloxálva Egyedivé teszi kamerád megjelenését Erős-strapabíró kivitel, sosem törik-reped el Oldalán fül, melyhez rögzíteni tudod a GoPro Tethers kiegészítődet
5 990 Ft
Ride Hero segítségével a kerékpárodra vagy a motorodra is rögzítheted a kamerádat. 0,75" és 1,4" átmérő között használható, a nyereg vagy a teleszkópszáron, a kormányon és lengővillán is találsz helyet a rekordernek. Síeléshez, síbot rögzítőként is tökéletesen funkcionál Minden GoPro készülékkel használható.
5 990 Ft
A fejpánt segítségével kamerádat „fejlámpaként” rögzítheted fejeden, így kezeid szabadon maradnak, és bármely tevékenység közben folyamatosan rögzítheted a képet, olyan kameraállásból, mintha csak TE látnád… Egy méretben kapható, azonban a kívánt méretre állítható Minden GoPro készülékkel használható
4 990 Ft
Hevederrel bármely légnyílásos sisakra erősítheted a kamerát. Minden GoPro készülékkel használható.
4 990 Ft
GoPro Standard talprögzítő Minden GoPro kamerához használható
3 990 Ft
Portréállvány sisakra Lehetővé teszi a kamera elhelyezését a sisak elé belógatva. A kamera ezzel a kiegészítővel a sisak elé is kilóg, így a kamerát visszaforgathatod saját magad felé, így fotót vagy videót készíthetsz saját magadról.
3 990 Ft
Fotóállvány Adapter Tripod talp Ezzel a kis kiegészítővel csatlakoztathatod a kamerádat bármely fotóállványra, tartozékra. Minden GoPro készülékkel használható.
2 990 Ft
Az oldal tetejére